|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Azizim moderator

| Konu: Vacheron Constantin Ptsi 6 Tem. - 18:07 | |
| Vacheron Constantin Saatleri, en eski saat üreticilerinden biridir.1755'ten beri piyasada olan marka günümüzde kalitesinden hiç ödün vermeden, her kesime ve her yaşa hitab eden tasarımlar üretmekte.Saat tarihinde ilklere imza atan Vacheron Constantin Saatleri,Richemont grubuna aittir. Cenova'daki modern binasında 400'den fazla işçisi olan marka,80'den fazla ülkeye satış yapıyor ve 15 pazarlama ofisi var. İsviçre'nin Genova şehrinde temeleri atılan,her yıl,her sezon ve her asır kendisini yenileyen teknolojisi ile günümüz lüks sınıf markalar listesine adını kazıyan,buram buram tarih kokan bir marka olan Vacheron Constantin,o yıllardan günümüze gelinceye değin birçok ödüle imzasını atmıştır.Markanın listesinde el ile kalibre edilen dünyanın en ince saati ünvanı da var. Dünya'nın en eski saat üreticisi olarak bilinen Vacheron Constantin,250 yıllık tecrübesi ile günümüz kadını için modern ve kişilikli bir model tasarladı.Egérie modeli aynı zamanda mükemmel çizgilere sahip olması ile de dikkat çekiyor. |
|
 | |
okyanus57
 | Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 14:16 | |
| Acilen logosunu değiştirmesi lazım.Saatleri çok hoşuma gidiyor.Replica da olsa bir tane alacaktım.Ama kolumda sürekli bir haç işareti taşımak istemiyorum.Belki içinizde beni fazla takıntılı bulanlarınız olacaktır.Ama ben bunu takıntı olarak görmüyorum.Düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.Saygılarımla... |
|
 | |
egunns

Mesaj Sayısı: 2835 Kayıt tarihi: 13/08/09 Yaş: 34 Nerden: istanbul
 | Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 14:22 | |
| pervane yada gonca gibi düşün  _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 14:39 | |
| Ya da hristiyanlik oncesi hint-sumer-misir vs vs sembolu gibi mesela |
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 14:51 | |
| |
|
 | |
okyanus57
 | |
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 17:02 | |
| Iskelet modellerinde hac galiba yok |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 19:44 | |
| Bir tarihçi haç işaretinin eski Türklerin işareti olduğunu tanri anlamı taşıdığını ve çok daha sonra haçın hristiyanlık sembolü olduğunu iddia etmişti. Sen de harpte kestiğim bir gavurun kolundan almıştım dersin  _________________ eppur si muove
|
|
 | |
okyanus57
 | Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 21:36 | |
| |
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 22:11 | |
| | katil balina demiş ki: | | haç rahatsızlık yaratıyorsa bazılarında şimdi sevmeye başladım işte vacheron'u |
Senden zaten bu beklenirdi aykiri adam  |
|
 | |
Misafir Misafir

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 22:28 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 15:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
okyanus57
 | Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 22:34 | |
| | katil balina demiş ki: | hocam aykırı olan ben değilim:) malum mevzu ile alakasız öyle bir misyonu olmayan bir amblemin bambaşka algılamak asıl aykırılık bence.
bizim aykırılığımız solda sıfır kalır bana öyle geldi valla  |
Katil balina inan algı olayı çok farklı birşey.Her insanda farklı çalışır.Büyüdüğü ortam,aldığı eğitim,inandığı değerler ve hayata bakış açısı insanın algılarını belirleyen temel unsurlardır.2008 yılında bir yönetim kursuna katılmıştım.Dersi anlatan eğitimci bir a4 kağıdını uzunlamasına 4 eşit parçaya böldü ve herkese sırasıyla sordu.Neye benziyor diye.Kimi sokaktaki mazgal,bazısı demir parmaklık,bazıları bahçe çiti,yaya geçidi gibi cevaplar vererek algılamalarını söyledi.İnan bana o dersin sonuna kadar o 4 adet kağıt parçası en az 100 farlı şekilde algılandı...saygılarımla. |
|
 | |
okyanus57
 | Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 22:46 | |
| Söylemeden geçemeyeceğim.Forumumuzu zenginleştiren en önemli unsur farklı düşünceler ve algılamalardır. |
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Salı 9 Mart - 22:55 | |
| | okyanus57 demiş ki: | | Söylemeden geçemeyeceğim.Forumumuzu zenginleştiren en önemli unsur farklı düşünceler ve algılamalardır. |
Aynen katiliyorum  |
|
 | |
Misafir Misafir

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Çarş. 10 Mart - 0:13 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 15:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Çarş. 10 Mart - 10:48 | |
| Fransız, İtalyan ve Çinliler bu yeni logoya bayılır, _________________ eppur si muove
|
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Çarş. 10 Mart - 10:50 | |
| Amerika'lilar, Romanya'lilar ve Macar'lar da sarimsak logosunu cok begenirler bence. Malum vampir meselesi  |
|
 | |
Misafir Misafir

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Perş. 11 Mart - 2:39 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 15:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
okyanus57
 | |
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Vacheron Constantin Ptsi 26 Tem. - 11:29 | |
| Bizi bu kadar kavga dogus ettirdin sonra da gittin aldin hahahaaaaaa |
|
 | |
|