| | Lotus nasıl bir markadır? | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
limit_ted
 | Konu: Lotus nasıl bir markadır? Salı 5 Tem. - 7:57 | |
| Merhabalar internette dolaşırken günlük kullanım için Lotus marka bir saat gördüm; acaba bu Lotus saatte nasıl bir markadır; bilen var mı? |
|
 | |
egunns

Mesaj Sayısı: 2867 Kayıt tarihi: 13/08/09 Yaş: 34 Nerden: istanbul
 | Konu: Geri: Lotus nasıl bir markadır? Salı 5 Tem. - 9:06 | |
| hızlı bir şekilde geçiniz _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
limit_ted
 | Konu: Geri: Lotus nasıl bir markadır? Salı 5 Tem. - 11:13 | |
|  bende bu sıralar farklı renklerde saat alma hevesi gelişti; kırmızı bir tissot bulmuştum ama "1.000 TL"yi aşan fiyatı yüzünden alamamıştım; fiyat normal olunca da kaliteli bir şey pek bulunkuyor (hele kırmızı ya da mavi olarak hiç bulunmuyor); bu saatte de hevesim kursağımda kaldı; sağolun  |
|
 | |
limit_ted
 | Konu: Geri: Lotus nasıl bir markadır? Salı 5 Tem. - 20:59 | |
| arkadaşlar şu saati dayanamadım aldım; biri en azından "bu fiyata fena değil" derse sevinirim; yoksa "geçmiş olsun", "oha, ona o para verilir mi", "lotus diesel kadar bile değildir, naaptın" için artık çok geç, farkındayım  http://www.daybuyday.com/urun-54167/lotus-erkek-saat |
|
 | |
solestar
 | Konu: Geri: Lotus nasıl bir markadır? Salı 5 Tem. - 21:23 | |
| "bu fiyata fena değil" ...demek isterdim ama içimden gelmiyor  Ne diyelim, hayırlı olsun. |
|
 | |
qazokmubec

| Konu: Geri: Lotus nasıl bir markadır? Salı 5 Tem. - 21:50 | |
| hadi ben diyeyim, bu fiyata fena değil  maliyetinin 20$, toptan satış fiyatının 30$ olduğunu düşününce tabii ki fena değil. nakliye, hammaliye, gümrük, kdv, tescil derken olsun 60$, satış 100$. %60 fena kâr değil. zevkinize göre takın, bir de bir quarzt saate, ne olursa olsun 100$'dan fazla para vermeyin. |
|
 | |
krytime

| Konu: Geri: Lotus nasıl bir markadır? Salı 5 Tem. - 21:58 | |
| Lotus Festina Group a dahil bir marka. Aynı çatı altında Candino gibi İsviçre markası da bulunuyor. |
|
 | |
krytime

| Konu: Geri: Lotus nasıl bir markadır? Salı 5 Tem. - 22:00 | |
| İspanyol markası sanırım. |
|
 | |
bengisaat
 | |
 | |
egunns

Mesaj Sayısı: 2867 Kayıt tarihi: 13/08/09 Yaş: 34 Nerden: istanbul
 | Konu: Geri: Lotus nasıl bir markadır? Salı 5 Tem. - 22:51 | |
| bence iyi yaptın başlarda asıl olan nefis köreltmek...sonra tekrar görüşeceğiz  hayırlı olsun _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
limit_ted
 | Konu: Geri: Lotus nasıl bir markadır? Salı 5 Tem. - 23:08 | |
|  teşekkür ederim arkadaşlar; saat'in ne demek olduğunu bilen, işin mühendisliğinden-kalitesinden-saatteki ince işçilikten vb. anlayan, saat denilince sadece dışını değil yanında (hatta daha önce) mekanizmasını düşünen insanlar için pek mantıklı bir yol olmasa da bir müddet sonra değişik renklerde saat aramaya başlıyor insan; siyahla çelik-titanyum zaten klasik; sonrasında siyahla değişik renk kombinasyonları-mavi-beyaz derken kırmızı; inşallah kırmızıda dururum; yoksa bu hızlı trafik koluma getirdiği kırmızılıktan daha fazla cebimden yeşillik götürmeye devam edecek  |
|
 | |
| | Lotus nasıl bir markadır? | |
|