alptuncel

| Konu: Saat tutkumuz ile ilgili en sevdiğimiz cümleler.. C.tesi 9 Ekim - 0:50 | |
| Daha önce böyle bir konuyu hiç düşünmemiştim, biraz önce aşağıdaki cümleyi okuyunca bayıldım.. " shipment has left seller facility and is in transit" büyüleyici, mükemmel, ahenkli.. bir akşamüstü bakir bir kumsalda sevdiğim kadın (tabii ki karım) kolumda, yürürken, oğlumun muhteşem çocuk saflığı ve neşesiyle ileri geri koşuşturmasını seyrim esnasında yüzüme vuran serin esintinin hissettirdiği sarhoş edici duyguları anımsatan.. (ben nasıl mühendis olmuşum bilmem, edebiyat sağlam gördüğünüz üzere  ) |
|
deka

| Konu: Geri: Saat tutkumuz ile ilgili en sevdiğimiz cümleler.. C.tesi 9 Ekim - 15:12 | |
| bence yanlış meslek seçimi _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
uzbey

Mesaj Sayısı: 324 Kayıt tarihi: 10/01/10 Yaş: 32 Nerden: Tarsus-Adana
 | Konu: Geri: Saat tutkumuz ile ilgili en sevdiğimiz cümleler.. C.tesi 9 Ekim - 17:21 | |
| ben de mühendisim. saat sevgisiyle mühendislik örtüşüyor. sonuçta biz herne kadar sanat eseri de desek mekanik şeyler saatler. |
|