Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

TakvimAnasayfaGaleriSSSAramaKayıt OlGiriş yap
Paylaş | 

Cerruti 1881 CT100271S01

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
bvlgari

MesajKonu: Cerruti 1881 CT100271S01   Paz 11 Nis. - 16:50

Merhaba,sizlerden bu saatin incelemesini rica edeceğim.Özellik olarak saatin quartz olması en büyük dezavantajı gibi duruyor fakat kullanılan malzeme kaliteli gibi durmakta.Tabi ki siz üstadların yorumlarını merakla ve zevkle bekliyorum.

Alıntı:
BRAND: CERRUTI 1881

STYLE: MEN’S WATCH

REFERENCE: CT100271S01 - CT100271X01

CASE: STAINLESS STEEL CASE IN ROSE GOLD PLATING

BAND : BLACK LEATHER STRAP

GLASS : MINERAL CRYSTAL

MOVEMENT : RONDA 5030 D

WR : 5 BAR

SWISS MADE WATCHES
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Cerruti 1881 CT100271S01   Paz 11 Nis. - 17:00

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 22:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Cerruti 1881 CT100271S01   Paz 11 Nis. - 17:01

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 22:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bvlgari

MesajKonu: Geri: Cerruti 1881 CT100271S01   Paz 11 Nis. - 17:09

Cevabınız için teşekkür ederim,saate sahibim ancak saatin sahip olduğu özellikleri yorumlayabilecek kadar bilgiye sahip değilim.Bu konuda yardım istedim.
teng

MesajKonu: Geri: Cerruti 1881 CT100271S01   Paz 11 Nis. - 21:19

Quartz saatlerin makinesi üzerinde çok uzun boylu konuacak özelliklere sahip değiller ne yazıkki. Makinesi muhtemelen Miyota ama Eta olsa da çok farketmez. Geriye kasa cam kayış ve tasarım kalıyor.
Onlarda Cerruti de vasat bir seviyede.

Admin

MesajKonu: Geri: Cerruti 1881 CT100271S01   Ptsi 12 Nis. - 9:10

Saatiniz hayirli olsun, model olarak cok hos duruyor, mekanizma quartz ronda olunca pek soylenecek birsey kalmiyor.
Altin kaplamasi oldukca incedir, cabuk cizilebilir,
Mekanizmasinin avrupada saat yedek parca satan dukkanlarda parekende fiyatinin 10€ civari oldugunu soyleyebilirim.
saatinizi kotulemek asla istemem fakat forumda arsiv olmasi gereginden yazma ihtiyaci hissettim.
En kisa zamanda guzel bir mekanik saatinizin olmasi dilekleriyle.
http://www.turksaatforumu.com
bvlgari

MesajKonu: Geri: Cerruti 1881 CT100271S01   Ptsi 12 Nis. - 9:52

Cevabınız için teşekkür ederim.Mekanik saatim de var hatta daha önce de onun için fikirlerinizi aldım ve zevkle okudum.Yalnız bu saatin benim için manevi açıdan değeri çok fazla olduğı için özelliklerini bilme ihtiyacı hissettim.Saygılar.
watcher
Admin

MesajKonu: Geri: Cerruti 1881 CT100271S01   Ptsi 12 Nis. - 10:00

Bir saatin manevi degeri olunca elbette ki artik soylenecek hicbirsey olmuyor.
Saatinizi bozulmadan muhafaza etmek icin icindeki pil'i cikarin, kuru bir yerde veya kutuda muhafaza edin.
http://www.turksaatforumu.com
tonny-to

MesajKonu: Geri: Cerruti 1881 CT100271S01   C.tesi 17 Nis. - 17:16

iyi günler,marka italyan mücevher markasıdır,saatinizden hiç satmadıysam 50 adet satmışımdır,ayrıntılı bilgi isterseniz ; istediğiniz zaman bilgi verebilirim ama duymak çok memnun etmeyecektir sizi.Şu an elinizde mevcut olan bu model için size tavsiyem

1-rose gold kaplama olduğu için kimyasal ve parfüm benzeri şeylerden uzak tutun,muhtemelen 6 ay içinde rengi kalkmaya başlayacaktır,bunu yaşamaya başladığınızda hemen aldığınız yere götürüp değişimini talep edin bunu yapmaya hakkınız var çünkü kaplama ve mekanizması 2 yıl garantilidir

2-kullansanız da-kullanmasanızda saatiniz sürekli çalışır vaziyette olsun,pili biterse zaman kaybetmeden aldığınız yere götürün,pili değişip-su testinden geçip size teslim etsinler

3-kayışının ömrü 6-12 ay arasında değişir,orjinali klipsiyle beraber 120 tl civarında ve garantiye girmez,sudan uzak tutun ve yıprandığında kendi markasının kayışını almanıza gerek yok,20-30 tl civarında aynı kalite kayışı taktırabilirsiniz-klipsi de yeni aldığınız markasız kayışa aktarılır

4-kadranda 3 adet kronograf göstergesi var,12 saatlik zaman tutabilirsiniz ve saniye-dakika-saat olarak tuttuğunuz zamanı görebilirsiniz ama genel kullanım amacı görselliğidir.

5-kasada üst buton:kronografı başlatır ve durdurur
" alt buton:kronografı sıfırlar
" tepe:saat-tarih ayarı ve zaman zaman kronografta kaymalar olduğunda,tepeyi 1. yada 2. kademedeyken,ayarı kaymış kronograf göstergelerini normal hale getirebilir siniz.Saatiniz hayırlı olsun.

Cerruti 1881 CT100271S01

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası