Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

TakvimAnasayfaGaleriSSSAramaKayıt OlGiriş yap
Paylaş | 

Polo Country

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
aydintoprak

MesajKonu: Polo Country   Salı 23 Mart - 20:06

Bu saati işyerine satmak için getirdiler. Bir adam elinde çantayla dolaşıyor. Bende saatin Çin saati olduğu izlenimi oluştu. Elime aldım inceledim, otomatik saat ve arkası cam kapak içerisinde miyota movement yazıyor. Satıcı Amerika menşeili diyor ama Türkiye'den başka bir yerde satıldığını bulamadım. Almak isteyen arkadaşlara da forumda bir soralım öyle alın dedim. Ben sadece bir tane otomatik saat resmi ekledim. Genelde pilli modelleri mevcut. Cep telefonuyla bir resim çektim ama kötü çıktığı için eklemedim. Fiyatlar 300 ila 400 arası. Ne dersiniz? (Toptan fiyatına cüzi bir karlaymış)

dewittfan

MesajKonu: Geri: Polo Country   Çarş. 24 Mart - 1:29

amerika manşeili olan Beverly Hills Polo Club. dikkat ederseniz bu country polo Very Happy makinaları çin işi ve saatler oldukca ucuz.distribütörü eminönü tahtakele civarında.ben türklerin işi olduğuu düşünüyorum.yani saatleri çinde yaptırdıklarını ve kadrana country polo yazdırdıklarınıı tahmin ediyorum.
aydintoprak

MesajKonu: Geri: Polo Country   Perş. 25 Mart - 19:18

Arkadaşım aşağıdaki saati aldı. Pilli bir saat. Otomatik alanlar miyota, bunun üzerinde ise swiss watch yazıyordu. Piyasa fiyatının yarısına satın aldı, inşallah çakma çin değildir.

sifujack

MesajKonu: Geri: Polo Country   Perş. 25 Mart - 19:35

almaya kesin niyetiniz olursa miyotaların resmine internetten bakıp saatinkiyle karşılaştırın ama bence boşverin çünkü fiyatıda 300-400 olduğuna göre değmez,miyota görünümünde kalibre yapmak çinliler için zor olmasa gerek, tasarım çok hoş bulduysanız belki ama haricinde almayın,japonları tercih edin bu fiyat aralığı için mesela ülkemizde dediğiniz fiyatlara otomatik orient saatçilerde var orientlere bakın
teng

MesajKonu: Geri: Polo Country   Perş. 25 Mart - 22:06

aydintoprak demiş ki:
Arkadaşım aşağıdaki saati aldı. Pilli bir saat. Otomatik alanlar miyota, bunun üzerinde ise swiss watch yazıyordu. Piyasa fiyatının yarısına satın aldı, inşallah çakma çin değildir.

amann ne güzel makine Miyota ama Swiss watch ha ?? muhaha

Polo Country

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» marco polo brezilya otobüsü 8x4