Konu: İzmir'de güvenilir ustalar Paz 7 Mart - 13:26
Arkadaslar buraya daha once tanidigimiz ya da tecrubesini yasadigimiz, arkadaslarimiza tavsiye edebilecegimiz ustalari, isim ve bulunabilecekleri yerleri, yasadigimiz tecrube ile beraber yazalim. Boylece bir bilgi arsivi de olusturmus oluruz
dreren
Hımm burnumun dibinde usta warmış haberimiz yokmuş Balçovada nerde acaba tam oLarak adres falan verseniz yada kendisi verse çok memnun olurum. Saat aldım seiko 5 şuan kargo ile geliyo bide daha alınacak 2 saat kestirdim gözüme..Başlangıç aşamasındayım hem biraz bilgi alırım nedir ne değildir diye:) açık adres ve telefon verirseniz çok mutlu olurum ...
recklesstr
Bugün Valjoux ustaya gittim. Önceden Balçova bana çok uzak olduğu için gitmeye üşeniyordum ama bugünkü misafirperverliği, içten muhabbeti ve en önemlisi maharetiyle keşke daha önceden gelseymişim dedim. Valjoux üstada 2 saat götürdüm, çok kısa sürede ikisini de tam istediğim gibi tamir etti 10 üzerinden 10 üstada. Kesinlikle güvenilir ve işinin ehli bir saat ustası. İşyeri adresini PM ile alabilirsiniz kendisinden.
Akif
Bugün Valjoux ustaya gittim. Önceden Balçova bana çok uzak olduğu için gitmeye üşeniyordum ama bugünkü misafirperverliği, içten muhabbeti ve en önemlisi maharetiyle keşke daha önceden gelseymişim dedim. Valjoux üstada 2 saat götürdüm, çok kısa sürede ikisini de tam istediğim gibi tamir etti 10 üzerinden 10 üstada. Kesinlikle güvenilir ve işinin ehli bir saat ustası. İşyeri adresini PM ile alabilirsiniz kendisinden.