| | Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
silver

| Konu: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 14:28 | |
|
En son silver tarafından C.tesi 6 Mart - 16:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
 | |
aaltindeger

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 14:40 | |
| siyah harika olmuş..  |
|
 | |
teng

Mesaj Sayısı: 5338 Kayıt tarihi: 05/07/09 Yaş: 55 Nerden: İstanbul
 | Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 14:43 | |
| Nato kayışın ağır saatlerde kullanışlı olmadığını söylemiştim. Luglara bağlı bir kayış daha iyi tutar. Bence kesinlikle siyah kordon. Deriyi çıkarınca geriye fazla alternatif kalmıyor.(hani beyaz dikişli siyah bufalo veya kuzu derisi de öneri değil hatırlatma  ) _________________ eppur si muove
|
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 14:46 | |
| Siyah guzel de bence gri daha uyumlu duracak gibi gorunuyor. |
|
 | |
solestar
 | Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 14:59 | |
| Üzerindeki siyah kordon tarz ve renk olarak fena değil gibi, ama daha geniş bir ölçü olması lazım tabi. Ölçüden emin olamamışsınız, cetvelle ölçmeyi denediniz mi  ? Bu arada, sık sık yazmaya başladım; saatlere metal kordon yakışmıyor. Saatin güzelliğini gölgeliyor. Bu saat için tam istediğiniz kordonu bulamamanıza rağmen üstteki siyah kordon saatin yüzünü gözünü ortaya çıkarmış. |
|
 | |
silver

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 17:17 | |
| solestar hocam aldım mezureyi elime, siyah kordon 21 küsür mm, saatin kordon giren noktasının genişliği 23 küsür mm, yani 24 mm olmalı kordon  watcher bende gri düşündüm, hatta siyah üzeri gri çizgili ya da bond olabilir dedim belki tek parça teng hocamla zaten daha önce konuşmuştuk hiç girişme demişti bana ama gönül ferman dinlemiyor  2 parça düşünüyorum bakalım altındeğer hocam vallam metalle aslında çok beğeniyordum ama zorladı bileği, bu kayışlar hoşuna gidiyor benim de 
En son silver tarafından Cuma 5 Mart - 17:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 17:28 | |
| 2 parça olursa en azından saati daha sıkı tutar. _________________ eppur si muove
|
|
 | |
silver

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 17:31 | |
| aslında şu an saat takılıyken problem yok, baya bir salladım aşağı yukarı ama kaymadı, ancak saati çıkarırken bir yere uçacak derecede kayıyor, acaba bu ağırlıktan dolayı mı yoksa darlıktan mı teng hocam  |
|
 | |
silver

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 21:44 | |
| fazla kasmasın resimler edit
En son silver tarafından C.tesi 6 Mart - 16:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
solestar
 | Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 22:18 | |
| Bu kordon siyah mı yoksa ışıktan dolayı mı siyah gibi görünüyor? Bu da güzel olmuş , üstteki siyah kordon da hoş ama biraz cılız kalıyor gibi. |
|
 | |
aaltindeger

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 22:22 | |
| bide tek parça olduğu için güzel duruyor bence.. |
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 22:26 | |
| Deri kayis muthis klas olmus bence, Saate ayri bir ust sinif havasi vermis. Ben olsam deri kayis ile kullanirdim, teng dogru soylemis |
|
 | |
silver

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 22:29 | |
| kordon aslında koyu kahve, markası Hirsch, buna siyah bir spor Hirsch iyi gidebilir gibi, yazın her koşuda kullanmak için almıştım bu saati ama buda derilendi  |
|
 | |
silver

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 22:32 | |
| birde deri kordon 22 mm, demek ki siyah 20 mm felan mı iyice kafam karıştı  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Cuma 5 Mart - 23:22 | |
| Deri kordon güzel gidiyor ama bence düz deri kordon daha da güzel gider, yarın resmini yayınlayayım, ne emek istediğimi daha iyi anlatabilirim. _________________ eppur si muove
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 10:45 | |
| Daha önce bu model ile ilgili konuşulmuştu, o zaman teng buna deri kayış gitmea demişti, fotolardan çok iyi anlaşılmıyor, ayrıca metal kordona karşı çıkılsada bence bu saat metal kordonla daha bütünleşmiş hoş duruyor, diğer kayışlar belki fotodan olabilir ama bana emanet gibi geldi. _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 11:16 | |
| Saat daha dün gelmiş , ne zaman deri kayış gitmez demiş olabilirim ki ? _________________ eppur si muove
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 11:18 | |
| Bu saati daha önce toplu alım için fotolarından tartışmıştık, birde siyah kadranlısı vardı ve o zamanda bezeldeki vidalara takan arkadaşlar olmuştu, hatırladın mı?, hatda bulabilrisem linkini ekleyeyim, sırf deri kordon muhabbetinden vazgeçme durumundaydın.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 11:25 | |
| Bu o saat demek ? Ok hatırladım, luglar aynı luglar, doğru söylüyorsun, bu fotolardan lugların kalınlığı belli olmuyor. Vazgeçme çabam olduğunu zannetmiyorum. Vazgeçtim derim, olur biter.  _________________ eppur si muove
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 11:30 | |
| _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 11:36 | |
|  tamam bir bira borcum oldu sana _________________ eppur si muove
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 11:40 | |
| Ok. hatda o tarihlerdeki gerçekleştirdiğin operasyonu bir çalılık arkasında sindirme projen vardı,hatırladın sanırım.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 11:43 | |
| Hala sindiriyorum valla, artık başka bir saat biraz zor alırım. Avatarda gördüğün gibi ona hakiki alligator bir kayış aldım. Orijinal tokasını da bulsam sosyeteye takdim edeceğim. _________________ eppur si muove
|
|
 | |
deka

| |
 | |
adonis
 | Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 15:19 | |
| Bence de deri kayış güzel olmuş,ama resimde karanlık çıkmış olan luglar kasa arası çok açık kalmıştır tek kötü tarafı o olabilir. |
|
 | |
silver

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 16:56 | |
| ilk mesajda saatin son durumu var, panerai özentisi oldu saat  |
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 19:58 | |
| Amanin, Super olmus, hic te panerai ozentisi degil, ben cok cok begendim, bravo bu degisime benden |
|
 | |
silver

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 20:30 | |
| sağolun benim de içime sindi  |
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) C.tesi 6 Mart - 22:42 | |
| Bak bu güzel olmuş, tek sorun adonisin dediği durum. _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 0:57 | |
| Ben kayışı tek başına çok beğendim, Hirsch traveler gibi duruyor. nereden aldın ? derisi çok hoş. _________________ eppur si muove
|
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 1:00 | |
| [quote="silver"]ve sonuç; 250 liralık saate 50 liralık kordon takan kaç kişi vardır bilmem  ama saatin değeri arttı gibi, bir bakın bakalım nasıl olmuş quote]  Ben 125 liralık kurmalı bir saate 275 franklık (400tl) kayış taktım naber ? _________________ eppur si muove
|
|
 | |
silver

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 8:07 | |
| Kuz Saat'ten aldım üzerinde Marcco yazıyor Bu arada şu 400 liralık kordonun bir resmini görsek merak ettim valla  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 10:40 | |
| [img]  [/img] Kayış bu, Longines'in alligator kayışı. Bileğime uzun geldiği için bir de ML klips almak zorunda kaldım. _________________ eppur si muove
|
|
 | |
silver

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 20:50 | |
| 400 lira liste fiyatı mı indirim var mı %30  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 21:35 | |
| 400 tl daha doğrusu 275 chf Longines krokodil kayışların liste fiyatı. Tag Heuer'de 400-500 chf, Omega'da daha fazla. Saat mağazaları kayışlarda indirim yapmıyorlar nedense. Ama ben boğazını uzun süre sıktığım için indirim yapmaya mecbur kalmıştı.  _________________ eppur si muove
|
|
 | |
crazyhours

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 21:41 | |
| şimdi saatin değeri mi arttı kayışın değeri mi düştü  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 22:09 | |
| Değerinin artması veya düşmesi benim umurumda değil. Saat güzel oldumu yakıştı mı yakışmadı mı o daha mühim. Ama o kayışı başka bir saate takmayı düşünüyorum. Resmini yayınlayayım, fikirlerinize ihtiyacım olacak. _________________ eppur si muove
|
|
 | |
crazyhours

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 22:12 | |
| valla değer konusunu geçersek gayet güzel bence |
|
 | |
crazyhours

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 22:15 | |
| orijinal gibi duruyor önceki neydi ki ? |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 22:16 | |
| Anlayamadım ? _________________ eppur si muove
|
|
 | |
crazyhours

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 22:22 | |
| bundan önceki kayış  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 22:24 | |
| Hirsch siyah Lizard reptil royal kayış vardı üstünde. _________________ eppur si muove
|
|
 | |
crazyhours

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 22:29 | |
| kadranı krem gibi görüyorum ve de bu gerçekten daha uygun gibi zannımca  |
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 22:42 | |
| Fotoda öyle çıkmıştır aslında kadran krem değil açık gümüşi renkte. Hani bu aralar beyaz kadran, alligator kayış takınım var ya ondan yapmıştım.  _________________ eppur si muove
|
|
 | |
crazyhours

| Konu: Geri: Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) Paz 7 Mart - 22:48 | |
| olumlu bir takıntı ama bulaşıcı gibi duruyor  allahtan güvenilir saatçi ve ben de de alet edavat yok yoksa ..... |
|
 | |
| | Seiko Superior'da sonuç; Panerai özentisi kordon (ilk mesajda) | |
|