| | Orient'den dikkatimi çeken bir model | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
deka

| Konu: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 11:22 | |
| Bu aralar Orient trendini yakalamışken dikkatimi çeken bir modeli sizin görüşlerinize sunmak istiyorum,ben beğendim. http://www.orientwatchusa.com/watch.php?id=70  Bu tarz saatlerde antirefle kaplamalı safir cam ilk kez görüyorum, çap da iyiymiş, 43.7mm.,saatin oldukça elit bir havası var, ülkemizde var mıdır,fiyatı nedir acaba? _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen 
En son deka tarafından Cuma 19 Şub. - 17:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
teng

Mesaj Sayısı: 5338 Kayıt tarihi: 05/07/09 Yaş: 55 Nerden: İstanbul
 | Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 11:35 | |
| Yapısı da bir garip galiba, kadrandan gördüğümüz taş kapak taşı gibi duruyor ?? _________________ eppur si muove
|
|
 | |
sifujack

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 11:35 | |
| 450 tl ye mağazalarda satılıyor ,biraz fazlamı yoksa safir antirefle içiniy bi fiyat mı? |
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 11:40 | |
| Watcher alıntı yapacağım diye senin mesajı silmişim kusura bakma bir daha yazarsan sevinirim. alıntı ve alıntı altına şu mesajı eklemiştim,"Cok guzel bir gorunumu var ben sevdim, sen galiba hamilton ve orient kolleksiyonuna yoneliyorsun" Yok yaw, daha bir kedim bile yok hesabı,henüz bir orientim bile yok, sadece görünümü dikkatimi çekti ve sevdim, paylaşayım istedim,eğer uygun fiyatlı bulunursa neden olmasın,ama şu an forumun saatine odaklandığım için başka birşey almayı düşünmüyorum. _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
Valjoux

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 11:41 | |
| Power Reserve Semi-Skeleton serisi bir model; 100M Water Resistant Masif Çelik Safir Cam(Anti-reflection coat) Vidalı transparan arka kapak Vidalı tepe 40 saat power reserve Orient'in high range sınıfı bir saat,makina'da perlaj işlemeler var,fiyatı 470$ civarında Türkiye piyasasın da mevcut.Hoşçakalın... |
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 11:54 | |
| | deka demiş ki: | Watcher alıntı yapacağım diye senin mesajı silmişim kusura bakma bir daha yazarsan sevinirim. alıntı ve alıntı altına şu mesajı eklemiştim,"Cok guzel bir gorunumu var ben sevdim, sen galiba hamilton ve orient kolleksiyonuna yoneliyorsun" Yok yaw, daha bir kedim bile yok hesabı,henüz bir orientim bile yok, sadece görünümü dikkatimi çekti ve sevdim, paylaşayım istedim,eğer uygun fiyatlı bulunursa neden olmasın,ama şu an forumun saatine odaklandığım için başka birşey almayı düşünmüyorum. |
Sana ozelden yazmak yerine buraya yazmayi tercih ettim. Ey forum ahalisi biliniz ki Deka aralarda benim mesajlarimi boyle bahanelerle silerek benim mesaj sayimi dusurup kendi mesajlarini benimkine yetistirmeye calisiyor, yani benim mesaj sayim aslinda gorundugunden yuksektir haberiniz ola  |
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 11:55 | |
| Eyvah deşifre olduk,  ,ama saat nasıl,güzel değil mi?,şiir gibi.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen 
En son deka tarafından Perş. 18 Şub. - 11:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 11:57 | |
| heheheeeeee mesaj sayilarimizi takip etmedigimi saniyordun di mi  |
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 11:58 | |
| Vay be gizli bir rekabet varmış da haberim yokmuş.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
silver

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 12:10 | |
| 310$ ve kargo beleş  http://cgi.ebay.com/Orient-Mens-Automatic-Semi-Skeleton-Watch-New-CFT00004B_W0QQitemZ290398936944QQcmdZViewItemQQptZAU_Watches?hash=item439d201f70 |
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 12:13 | |
| İlk mesajda verdiğim linkdeki 3 ayrı videoyu seyretdiniz mi,çok hoş bir tanesinde japon kardeşimiz,mikroskopla makinenin parçalarının montajını yapıyor. _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
solestar
 | Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 19:41 | |
| Ben Orient'in bu modellerini beğenmiyorum. İskelet,yarı iskelet, open gibi makinesi görünen saatleri seven birisi olarak bu Orient modellerinin kadranlarını çok biçimsiz, estetikten yoksun buluyorum. |
|
 | |
solestar
 | Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 19:56 | |
| Yeşil saniye değişik ve hoş olmuş ama  |
|
 | |
Misafir Misafir

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 20:02 | |
|
En son katil balina tarafından Cuma 10 Eyl. - 0:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
solestar
 | Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 20:03 | |
| Benim eklediğim fotoda yeşil görünüyor  |
|
 | |
egunns

Mesaj Sayısı: 2867 Kayıt tarihi: 13/08/09 Yaş: 34 Nerden: istanbul
 | Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 22:47 | |
| bu da ördek yeşili falan! _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 23:20 | |
| Bende o yeşil olayına bitdim, birde kırmızı var,onu hiç beğenmedim. _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
egunns

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 23:29 | |
| abi benimde bir orient kafamda var..hemde inanamıycan çap tam 45 mm..ama bileğime iyi oturdu...yani dediğim gibi hep 39-40 mm ci değilimdir  ..hemide sarı sn takımı vs numaratörler _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 23:36 | |
| Anlatımı boşver, fotosunu görelim.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
egunns

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 23:38 | |
| hmm foto koysammı acaba  _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 23:46 | |
| Bekliyorum, yoksa gidip yatacağım.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
egunns

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 23:47 | |
| üretimde olmayan model olduğu için fotoyu zor buldum sport sayılabilecek, sandwichimsi normundan dolayı 45 mm çap ve kalın lug lardan dolayı 20 mm lug boşluğundan dolayı bilekte kibar duruyor...bilezik çok güzel, orta baklalar hafif polished...benim orient kadar gramaj olarak ağır değil...bu arada resmini bulduğum sitede 150 usd....tr listesi 319 usd  _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
egunns

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 23:49 | |
| kadran sonuda jlc esintisi gün olayı ve 24 saatlik gösterge çok hoşuma gitti _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Perş. 18 Şub. - 23:50 | |
| Güzel ama ben yukarıdakini daha çok tuttum, ayrıca foto ve bilgide çok yerinde olmuş, bizim forumun saatide malum 43mm. çapında ve luglar 20mm. bu ebata 20mm. lug aralığı orantısız kaçar düşüncesi vardı,gerek foto, gereksede senin deneyimin sonucu bu esndişelerimizin yersiz olduğu ortaya çıkıyor galiba, ne dersin.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
egunns

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Cuma 19 Şub. - 0:01 | |
| çok doğru ama bir hususta katılamayacağım...forum saatimizin lugları dik ve biraz uzun gidiyor, orient sandwichimsi yapısıyla luglar kalın ve kısa indiği için benim bileğe oturdu...tabi bu dizayn bütünlüğü ile alakalı bir durum..bir saatin herkeze aynı şekilde cuk diye oturacağını beklemekte hayalperestlik olur _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Cuma 19 Şub. - 0:03 | |
| Ama aradaki 2mm. çap farkınıda göz önüne alman lazım.zaten buradaki büyüklük küçüklük kavramı mm.lerle ifade edilen küçük farklar değil mi?ayrıca, forumun saatinde luglar düz değil açılı gözüküyor, fotolara -özellikle arkalı önlü fotolara-dikkatli bakınca bu belli oluyor _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
egunns

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Cuma 19 Şub. - 0:15 | |
| evet açılı dikkat ettim, zaten saatimiz şu durumda çizimden ibaret...gerçeği daha güzel olacak  _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
kelby

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Cuma 19 Şub. - 13:19 | |
| orient power reserve modellerini bende takip ediyorum ebaydan, ama uygun fiyata denkgetiremedik. son 2 dakikaya kadar 50 $ olan saat kapanırken 150-200 dolara fırlıyor. manipülatif teklif çok dönüyor ebayda. bu yüzden gaza gelip değerinin üzerine çıkmamaya dikkat edin.
buda saatin kırmızı saniyelisi, buy it now 304 $:
http://cgi.ebay.com/Orient-Watch-Power-Reserve-NEW-IN-BOX-CFT00001B-Men_W0QQitemZ300389781246QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item45f0a04efe
ve dediğime bir örnek yukarıdaki ilk link açık arttırmaymış ve 344 olmuş fiyat. |
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Orient'den dikkatimi çeken bir model Cuma 19 Şub. - 17:32 | |
| Kırmızı saniyelisi bana sıradan geliyor,yeşil olan çok daha hoş duruyor,bence. _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
| | Orient'den dikkatimi çeken bir model | |
|