| | Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
crazyhours

| Konu: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 17:58 | |
| sene 2050 ..... arkadaşlar resimdeki saati almayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum bu fiyata alınır derseniz bayağı indirimli buldum bir tane  ))))))))))))))999  2.5 milyon dolar normal fiyatı 2.3 e bırakırım dedi bizim bi usta var burda o dedi (franck'ın torunu olduğunu söylüyor)) |
|
 | |
Misafir Misafir

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 18:04 | |
|
En son katil balina tarafından Cuma 10 Eyl. - 0:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 18:04 | |
| İyi indirim almışsın, nakit herhalde hiç durma,yoksa kaçırırsın.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
crazyhours

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 18:07 | |
| birazı nakit birazı karttan cartlatma tekniği ile  kaçırmayım diyorsunuz yani teşekkürler |
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 18:13 | |
| Bence kaçırma  ,ama alışveriş saatinden denk getirebilirsen birde yüzde 50 indirim alırsan dadundan yinmez.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
crazyhours

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 18:21 | |
| ben aldıktan sonra kesin düşer fiyatı  ) ama düşünüyorum 2.5 m. olsa range rover koleksiyonculuğuna kayabilir mi gönlüm o para bozar mı bizi  |
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 18:35 | |
| Sene 2050 bence hic dokunma, gerci enflasyon yuzunden verecegin para bir sandvic parasi ama bakimini bile yaptiramazsin, firma 35 yil once iflas etmis, yapan usta da basimiz sagolsun olmus, saatlere de cok zaman harcadigindan geriye cocuk ta birakmamis, bence alma  |
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 18:36 | |
| Ne yorum ama.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
egunns

Mesaj Sayısı: 2835 Kayıt tarihi: 13/08/09 Yaş: 34 Nerden: istanbul
 | Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 19:25 | |
| oradan sar 3-4 tane, çiziksizlerden watcher hocada kusura bakmasın ben 2050 model forum saatini iptal ettirip bundan almak istiyorum çünkü geçenseneki tourbillion lu forum saatinde günde 2 sanise sapma oluyor  şaka bir yana bende frank mullerleri resimlerden hatta vitrinden hiç güzel bulmuyorum...ama bir korkum var..bir gün çok pram olduğunda kolda denersem ve vitrinde durduğundan ters orantılı olarak kolda bütünleşirse o zaman yandık işte! _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 19:39 | |
| O zaman yandığının resmidir, bu saatleri bende beğenmezken,bir replikasını deneme gafletinde bulundum,gerçekden kolda çok hoş duruyor,ha bu arada bahse konu replikayı almadığımı not olarak düşeyimde yanlış anlaşılmasın.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
egunns

Mesaj Sayısı: 2835 Kayıt tarihi: 13/08/09 Yaş: 34 Nerden: istanbul
 | Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 19:49 | |
| abi o zaman bulda şöyle kaliteli replika alalım...zaten orjinalini de alsak, hadi len kafamı buluyosun bizle denerek yine replika sanılacak saat  _________________ an elegant watch by Türksaat RUMİ
|
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Çarş. 17 Şub. - 19:53 | |
| Bu durumda adres belli, Teng.  _________________ en iyi saat, benim olandır. en iyi saat, Limitli Türksaat-Hezarfen  |
|
 | |
MrWrong

Mesaj Sayısı: 155 Kayıt tarihi: 19/01/10 Yaş: 24 Nerden: İstanbul
 | Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? Cuma 19 Şub. - 23:21 | |
| 1452 taksit yaparsa kaçırma derim  |
|
 | |
watcher Admin

| |
 | |
teng

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? C.tesi 20 Şub. - 0:15 | |
| Franck Muller niçin yapıldığını anlamadığım, bütün zamanların en pahalı Eta'sı olarak düşündüğüm bir saat ama bazı modelleri de rüya gibi. _________________ eppur si muove
|
|
 | |
Misafir Misafir

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? C.tesi 20 Şub. - 0:18 | |
|
En son katil balina tarafından Cuma 10 Eyl. - 0:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
MrWrong

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? C.tesi 20 Şub. - 0:57 | |
| Ama bu kadar komplike bir saattede daha az sade kadran pek mümkün değil. Bana göre mühendislik efsanesi  |
|
 | |
MrWrong

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? C.tesi 20 Şub. - 0:58 | |
| gecenin etkisiylen saçma bir cümle kurmuşum. Mühendislik harikası olmuş diyecektim. |
|
 | |
Misafir Misafir

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? C.tesi 20 Şub. - 1:01 | |
|
|
 | |
teng

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? C.tesi 20 Şub. - 1:07 | |
| ''alıntı'' butonunun sağında duruyor ? _________________ eppur si muove
|
|
 | |
Misafir Misafir

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? C.tesi 20 Şub. - 1:14 | |
|
|
 | |
MrWrong

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? C.tesi 20 Şub. - 1:18 | |
| | katil balina demiş ki: | | teng demiş ki: | | ''alıntı'' butonunun sağında duruyor ? |
bende durmuyor hocam belki inanmayacaksınız ama |
evet bendede yok düzelt butonu. yazılarımı düzeltemiyorum .mete abi bi el at şu işe  |
|
 | |
watcher Admin

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? C.tesi 20 Şub. - 1:20 | |
| Forumaktiften kaynaklanan bir sorun saniyorum, bir bakayim |
|
 | |
deka

| Konu: Geri: Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? C.tesi 20 Şub. - 9:46 | |
| |
|
 | |
| | Bu saat hakkında fikri olan var mı, ne dersiniz? | |
|